Øvrige hjælpere

Vi er stolte af, at vi igen i år får uvurderlig hjælp fra borgerforeningerne i de byer hvor vi planlægger at køre.

Her nedenfor præsenterer de sig selv.

Stoholm Borgerforening:

Da Stoholm Borgerforening i 2022 blev spurgt, om vi ville være med i planlægning af afviklingen af Rally Stoholm, var svaret enkelt og ligetil: SELVFØLGELIG!!

Det er en stor ære for Stoholm at lægge navn til rallyet og sammen med nabobyerne at få lov til at danne rammen om et rally af denne kaliber. Vi er i den grad kommet på rally-landkortet - både inden- og udenfor Danmarks grænser.

Planlægning af et event af sådan en størrelse kalder på meget af det, som Stoholm Borgerforening står for, nemlig OPBAKNING, FRIVILLIGHED, SAMMENHOLD OG SAMARBEJDE.

Det er en fornøjelse at møde opbakningen og velviljen, når der skal samles underskrifter ind hos de berørte lodsejere. Det er fantastisk at se, hvor mange der frivilligt melder sig til små og store opgaver i forbindelse med afviklingen af Rally Stoholm.

Det luner gevaldigt om hjertet, når man ser Stoholmerne stå sammen på ruterne og Rally Corner og bakke op om Rally Stoholm og det store arbejde der ligger bag.

Og sidst, men ikke mindst så har det udbygget og styrket et samarbejde, som er aldeles ubetalelig. Det gælder samarbejdet med hele teamet bag Rally Stoholm, Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Stoholm Handelstandsforening og vores nabobyer. Stoholm Borgerforening er selvfølgelig også med i planlægningen af Rally Stoholm 2024, og vi kan allerede nu love jer, at der også i år vil poppe et Rally Corner op et sted på byprøvens rute, hvor vi glæder os til sammen med Stoholm Slagter at tage imod fart- og festglade mennesker. Stoholm Borgerforening beskæftiger sig med meget andet end Stoholm Rally, og det kan du læse mere om på vores hjemmeside: stoholmby.dk

Kjeldbjerg

Kjeldbjerg er en lille landsby, med ca. 275 indbyggere, 10 km. syd for Skive i det midtjyske.

Byen ligger i et let kuperet område, omgivet af en masse grus- og markveje, hvilket giver gode muligheder for nogle spændende rallyoplevelser, både for rallykørerne og publikum.

Kjeldbjerg er en aktiv landsby med et godt sammenhold, og med en masse arrangementer året igennem. Bl.a. kan nævnes byens flotte unikke torv, opført i granit, hvor vi ofte mødes til en øl og lidt snak.

Livsnerven – Kjeldbjerg Kulturhus er også en aktiv del af byen. Her holdes Fastelavnsfest, fællesspisning, forskellige koncerter og fester, Halloween Disko for børn, julebingo og ikke at forglemme byfesten, som stort set hele byen er involveret i.

Byens mange selvstændige erhvervsdrivende er også en stor aktiv for byen, både med sponsorater og hjælp ved byens arrangementer.

I Kjeldbjerg har vi en velfungerende børnehave, som tiltrækker mange børnefamilier.

Vi har også lige fået etableret et team af by pedeller, som sørger for at holde byen fint og rent.

Kjeldbjerg har også en idrætsforening hvor der trænes og spilles fodbold i bedste stil 😊 (klubben er især berømt for at være gode i 3. halvleg 😊)

Rundt om Kjeldbjerg er der en flot natursti, som sammen med de mange mark og grusveje, giver gode muligheder for cykel og vandreture. Især når der IKKE køres RALLY 😊

Til slut skal lyde et STORT og HJERTELIG VELKOMMEN til STOHOLM RALLY i Kjeldbjerg.

Vi glæder os til at være en del af dette arrangement, og alle skal være velkomne til en Pulled Pork-burger, en pølse og en Hancock øl på torvet den 28 september.

I foråret 2022 blev vi i Kjeldbjerg Borgerforening kontakte af Stoholm Rally, med henblik på om vi kunne tænker os, at rallyet kom forbi/igennem Kjeldbjerg. Da vi i byens foreninger så det som et rigtig godt og spændende arrangement som kunne give byen og området en oplevelse, og måske kunne vi i byens foreninger tjene lidt til slunkne pengekasser, derfor sagde vi hurtig JA TAK, kom bare til Kjeldbjerg.

Da Kjeldbjerg er en aktiv landsby med et godt sammenhold, og med en masse engagerede mennesker, kunne vi få underskrifter i hus, så vi kunne være klar til rallyet. Rallyet år 2022 blev en meget stor succes i Kjeldbjerg, på trods af novembers regnvejr fandt mange mennesker vej til sportspladsen, hvor kørerne havde rute forbi vores salgs-/tørvejrssted.

Byen summede af liv og glade mennesker den aften, mange i Kjeldbjerg og omegn snakker stadig om den aften, som noget magisk.

Året efter var Kjeldbjerg endnu engang heldig, og fik en super god rallyrute igennem Kjeldbjerg, og omegn. Vejret var som bestilt, sol og 16 grader. Perfekt til at se og opleve rallykørerne tæt på. Byens torv var fyldt af glade og forventningsfulde mennesker som kunne lide fart, sammenhold og rally. Det blev en fantastisk dag med fest og fart. Byens borger afsluttede dagen i byens kulturhus Livsnerven, med fællesspisning for alle. EN SKØN DAG.

Byens mange selvstændige erhvervsdrivende er også en stor aktiv for byen, både med sponsorater og hjælp ved byens arrangementer, uden dem ville det være svært, at få rallyet arrangementet afviklet så festlig som det bliv. Tak.

Kjeldbjerg er selvfølgelig også med i planlægningen af Rally Stoholm 2024. og vi kan allerede nu love jer, at der også i år vil være oplevelser i Kjeldbjerg lørdag den 28. september, fra tidlig morgen til hen på eftermiddagen. På byens torv vil vi starte med kaffe og rundstykker, sener på formiddagen vil vi bl.a. sælge pulled pork burger/ pølser samt drikkevare, også i år glæder vi os til at tage imod fart- og festglade mennesker, på torvet og rundt omkring Kjeldbjerg.

Finalebyen Sparkær

Vi i Sparkær er utroligt stolte og beærede over, sammen med nabobyerne, at blive en del af finalen i Dansk Super Rally 2024 – især da vi har to af byens indbygger som deltagere.

Sparkær er en lille landsby med 630 indbyggere, men byens størrelse er ikke en begrænsning for vores aktiviteter – snarere tværtimod.

Sidste år vandt vi titlen ”Årets Landsby i Danmark 2023”, som gives til landsbyer med max 1500 indbyggere. Titlen blev tildelt Sparkær på grund af sammenhold, foreningsliv og evne til i fællesskab at få gennemført tiltag og aktiviteter i byen. Først og fremmest fik vi for et år siden gennemført togstop i Sparkær, så vi nu er en del af Aarhus- Struer linjen. Vi er også meget stolte af, at vi har en veldrevet købmand samt velfungerende skole og børnehave.

Vi har et udbredt actionliv i byen med blandt andet fodboldgolfbane, outdoor fitness, skaterbane, legeplads, afmærkede vandreruter, shelters og madpakkehytter.

Sparkær Idrætsforening er en stor aktør i vores by, og udover fodbold og fodboldskole tilbyder de også tennis, fodboldskole, badminton samt Gymnastik & Fitness. Desuden arrangerer Idrætsforeningen Vinterløb, Mandeløb og Fjendsløbet.

Alle tre løb trækker løbere fra store dele af landet til Sparkær for at løbe distancer fra 5 kilometer til hel- og halvmaraton.

Sparkær huser også Jens Langknivs Gruppe, som med cirka 100 spejdere er en af de største grupper af Gule Spejdere i Danmark.

På et andet, men mindst lige så vigtigt plan, arrangerer Borgerforeningen og Forsamlingshuset blandt andet årlig Flæskefest for mænd og Pink Party for kvinder, hvor begge arrangementer er udsolgt i løbet af få timer. Sparkær er også i årets løb arrangør af flere både udendørs og indendørs koncerter med navne som Sussie og Leo, Allan Olsen og Ib Grønbæk.

Så Sparkærs foreninger og borgere glæder sig til at stå sammen om at give tilskuere og kørere en god oplevelse til finalen i Dansk Super Rally 2024. Vi ser frem til at byde jer velkommen til Sparkær den 28. september 2024.